TEKNOLOJİ

WhatsApp’ta ‘Mesajını Görmedim’ yalanı rafa kalkıyor! Yeni özellik ger sayıma geçti

WhatsApp’ta ‘mesajını görmedim’ yalanı artık sona eriyor! WhatsApp’a yeni özellik geldi. Bu özellik sayesinde yakın zamanda çevrimiçi olanlar gösteriliyor. İşte WhatsApp’ın yeni özelliği…

WhatsApp Android betasında “2.24.9.14” kod adlı yeni bir özellik tespit edildi. Bu işlev yalnızca çevrimiçi olan kullanıcıların küçük bir listesini görüntüler.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni bir özelliğin geleceği ortaya çıktı. Android uygulamasının beta sürümünde “2.24.9.14” koduyla sunulan bu yeni özellik, yakın zamanda çevrimiçi olan kullanıcıları gösteriyor.

Yeni WhatsApp özelliği oldukça basit bir çalışma mantığına sahip. Uygulamaya girdiğinizde yakın zamanda WhatsApp’ta aktif olan kişilerin küçük bir listesini göreceksiniz. Bu bölüm tüm kullanıcıların çevrimiçi durumunu göstermez. Ama bazılarımızın işine yaradığı kesin.

whatsapp

Kişi listenizin bir parçası olarak görünen bu özellik, birisiyle hızlı bir şekilde iletişime geçmek istediğinizde etkilidir. Eğer o kişi WhatsApp’ta aktifse listenin en üstünde görünecektir. Böylece kullanıcının son görülme zamanını kontrol etme ihtiyacı ortadan kalkıyor.

WhatsApp, gelecek özelliği hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak uygulama test aşamasına geçti. Dolayısıyla çok yakında tüm kullanıcılar WhatsApp’ın yeni özelliğini kullanmaya başlayabilecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu