EKONOMİ

İstanbul Hazır Giyim Konferansı Sonuçlandı

İstanbul’da düzenlenen Hazır Giyim Konferansı, yerli üreticiler ve global alım gruplarını buluşturdu.

İstanbul Hazır Giyim Konferansı Başarıyla Tamamlandı

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, yaklaşık 1500 ikili iş görüşmesiyle yerli hazır giyim üreticileri ve global iş ortakları arasında önemli bağlantılar kurulmasını sağladı.

Bu yıl Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) tarafından düzenlenen etkinlik, hem yerel hem de uluslararası alım gruplarını ve e-ticaret platformlarını yerli üreticilerle buluşturdu.

Yoğun Katılım ve Görüşmeler

Konferansın ilk gününde sektörün önde gelen isimleri bir araya gelirken, ikinci gün ise yoğun iş görüşmelerine sahne oldu. ‘B2B Speed Network Görüşmeleri’ ile 50’den fazla alım grubu ve e-ticaret sitesi katılımcı olarak yer aldı ve yaklaşık 1500 görüşme gerçekleştirildi.

Sektör İçin Birlik Mesajı

TGSD Başkanı Ramazan Kaya, konferansın bu yılki temasının ‘Yeniden Tanımla, Hizalan, Şekillendir’ olduğunu belirterek, sektöre birlik ve beraberlik mesajı vermek istediklerini ifade etti.

Dünya genelinde yaşanan ekonomik ve jeopolitik gelişmelerin sektörü zorladığını belirten Kaya, bu sıkıntıların üstesinden gelmek için işbirliklerine ihtiyaç olduğunu vurguladı. “Konferansımızda ilettiğimiz bu mesaj, yerli üreticilerin global alım gruplarıyla bir araya gelerek daha güçlü bir işbirliği oluşturması açısından büyük önem taşıyor,” dedi.

Kaya, yapılan iş görüşmelerinin sağlam ve sürdürülebilir ortaklıklar doğurmasını umduklarını sözlerine ekledi.

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli...

Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli üreticileri bir araya getiren 17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı sona erdi. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu