Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta: “Ligdeki Denge Değişti”

Ahlatcı Çorum FK’nin teknik direktörü Serkan Özbalta, ligdeki değişimlere vurgu yaptı ve taraftar desteği çağrısında bulundu.

Serkan Özbalta’dan Lig Değerlendirmesi

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, bu sezon Trendyol 1. Lig’deki mücadelelerini değerlendirdi. Özbalta, “Bu yıl ligde denge unsurları değişti. Sezon başında ‘bu takım acaba düşmemeye oynar mı?’ diye düşünce kesinlikle kalmadı, sadece Malatyaspor’u ayrı tutabiliriz.” şeklinde konuştu.

Hedef Play-off Başarısı

Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Özbalta, takımının kötü bir durumda olmadığına dikkat çekti. Geçen yıl play-off yarı finalinde elendiklerini hatırlatan teknik direktör, bu yıl da benzer bir başarı hedeflediklerini vurguladı. Ancak lige iyi bir başlangıç yapamadıklarının farkında olduklarını ekledi.

Takımın Performansı ve Hedefler

Özbalta, ligdeki 8 maçta 4’ünde gol yemediklerini belirterek, son 2 maçta 4 puan aldıklarına dikkat çekti. Iğdırspor ile oynadıkları maçta takımın istenen futbolu sergilediğini ifade eden Özbalta, ligdeki çekişmenin bu yıl daha fazla olduğunu sözlerine ekledi. “Geçen yılki gibi bir lig değil, bu sene çok ciddi bir mücadele var,” dedi.

Taraftarlara Destek Çağrısı

Taraftarların daha fazla destek vermesi gerektiğinin altını çizen Özbalta, “Son 2 haftada gol yemeden puan topladık. Bu durumu devam ettirerek, yukarılara çıkacağımıza inanıyorum. Ancak niçin 8. sıradayız ya da neden 2. değildik gibi sorgulamalar yapmamalıyız,” ifadelerini kullandı.

Boluspor Maçına Hazırlık

Özbalta, milli maç arası sonrası ligin 9. haftasında oynanacak Boluspor karşılaşmasına olan hazırlıkları yaptıklarını sözlerine ekledi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK’nin teknik direktörü Serkan Özbalta, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında ligin ilk 8 haftasına yönelik açıklama yaptı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK’nin teknik direktörü Serkan Özbalta, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında ligin ilk 8 haftasına yönelik açıklama yaptı.

Exit mobile version