GÜNDEM

Tekirdağ’da Feci Kaza: İki Ölüm, İki Yaralı

Tekirdağ’da bir cipin istinat duvarına çarpması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Tekirdağ’da Trajik Kaza

Tekirdağ’ın Kumbağ Mahallesi’nde meydana gelen trajik bir kazada, bir cip istinat duvarına çarparak büyük bir kazaya yol açtı. Kazanın ardından yapılan ilk incelemelerde, L.K. idaresindeki 22 ADU 345 plakalı cipin kontrolden çıkarak duvara çarptığı belirlendi.

Kaza Sonrası Gelişmeler

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hızlı bir şekilde sevk edildi. Ancak, ne yazık ki kazada hayatını kaybedenler arasında tanınmış kişiler de yer aldı. Nilda Turgut, Namık Kemal Üniversitesi’nde öğretim üyesiyken, Emel Ersöz ise Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde uzman doktor olarak görev yapıyordu.

Cenazelerin Taşınması

Cenazeler, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan sürücü L.K. ve araçta bulunan A.A.G, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Ulaşımda Aksamalar

Yaşanan kaza nedeniyle kara yolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olayın ardından yetkililer tarafından kazanın nedenleri üzerine incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Tekirdağ'da cipin istinat duvarına çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Tekirdağ’da cipin istinat duvarına çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Tekirdağ'da cipin istinat duvarına çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Tekirdağ’da cipin istinat duvarına çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu