GÜNDEM

Kocaeli’deki Hayvan Rehabilitasyon Merkezine Soruşturma Başlatıldı

Kocaeli Valiliği, Gebze Belediyesi’ndeki hayvan rehabilitasyon merkezindeki olumsuz görüntüler üzerine soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Kocaeli’de Hayvan Rehabilitasyon Merkezine Soruşturma

Kocaeli Valiliği, Gebze Belediyesi’nde bulunan Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde çekilmiş olan rahatsız edici görüntülerle ilgili olarak bir soruşturma başlattığını duyurdu.

Resmi Açıklama

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Basında ve sosyal medya platformlarında yer alan görüntüler üzerine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Kocaeli Şube Müdürlükleri tarafından gerekli araştırmalar ve incelemeler başlatılmıştır. Ayrıca, derhal adli ve idari soruşturma süreci de uygulanmaktadır.” denildi.

Kamuoyuna Bilgilendirme

Açıklamada, kamuoyunun gelişmeler hakkında bilgilendirileceği ifade edildi. Olayla ilgili yaşanan sürecin yakından takip edileceği ve gerekli adımların atılacağı vurgulandı.

Kocaeli'nin Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi...

Kocaeli’nin Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’ndeki görüntülere ilişkin, hayatta olan hiçbir hayvanı kasten öldürmek, itlaf etmek gibi bir süreçlerinin olmadığını belirtti.
Büyükgöz, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu