Onvo Antalyaspor Hazırlıklarını Çift İdmanla Devam Ettiriyor

Antalyaspor, milli arada çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Onvo Antalyaspor Günü Çift İdmanla Değerlendiriyor

Trendyol Süper Lig’in güçlü takımlarından Onvo Antalyaspor, milli maçlar dolayısıyla verilen arada hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, günü çift idman ile tamamlarken, sabah seansı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri‘nde bulunan fitness salonunda gerçekleştirildi.

Güne Enerjik Bir Başlangıç

Sabah antrenmanının ardından, Antalyaspor akşam saatlerinde sahada gerçekleştirdiği idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman, ısınma koşuları ve 5’e 2 pas oyunu ile başladı.

Pek Çok Etkinlik İçeriyor

Pas organizasyonları ile devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Bu yoğun çalışma programı ile Antalyaspor, ligdeki formunu en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

Galatasaray Maçı İçin Hazırlıklar Sürüyor

Onvo Antalyaspor, milli aranın ardından Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında 19 Ekim Cumartesi günü Galatasaray‘ı konuk edecek. Takım, bu önemli karşılaşma öncesinde en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyor.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Onvo Antalyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdürdü. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde sahada yapılan idmanda, Deni Milosevic (solda), Abdurrrahim Dursun (ortada) ile mücadele etti.

Exit mobile version