Yalova’da Kadın Cinayeti Davasında Olay Yeri Keşfi Yapıldı

Yalova’da bir kadının kayalıklardan düşerek ölümüyle ilgili cinayet davasında keşif gerçekleştirildi. Sanık Erdal Necip S. ifadesinde çelişkili bilgiler verdi.

Yalova’daki Cinayet Davasında Olay Yeri İncelemesi

Yalova’nın Altınova ilçesinde, geçen yıl 24 Ocak’ta eşi Semiha S.’yi 20 metre yükseklikteki kayalıktan iterek ölümüne neden olduğu iddia edilen sanık Erdal Necip S. hakkında açılan davada olay yeri keşfi gerçekleştirildi.

Mahkeme Heyeti Keşif Yaptı

Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi, 27 Eylül de aldığı karar doğrultusunda mahkeme üyeleri ve bilirkişi heyetini Soğuksu köyündeki Ballıkaya mevkisine yönlendirdi. Sanık Erdal Necip S., jandarma eşliğinde alana getirildi ve orada sorulara muhatap oldu. Olay sırasında eşi Semiha S. ile fotoğraf çekildikten sonra arkası dönükken karısının düştüğünü iddia etti.
Erdal Necip S., “Eşin dışında başkasıyla buraya geldin mi?” sorusuna kayınbiraderiyle geldiğini belirti.

Yakınları Cinayet İddiasında Bulundu

Semiha S.’nin avukatı Eyyüp Kaplan, kadın cinayetinin planlanmış olduğunu ve bunun bilirkişi raporuyla kanıtlanacağını öne sürdü. Kaplan, “Sanık burada daha önce bulunmuş. Olayın gerçekleştiği kayalık alanın arka tarafına çekilmiş olabileceğini düşünmekteyiz. O yüzden itme eyleminin burada gerçekleştiği kanaatindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Aileden Açıklamalar

Semiha S.’nin annesi Selma Dursun ise sanığın ifadesinin tutarsız olduğunu belirterek, “Beni bir defa bile aramadılar. 6 derece soğukta ne bekledin? 1 saat 40 dakika neyi bekliyorsun?” dedi.
Dursun, kızının hayatı boyunca psikolojik şiddete maruz kaldığını ve boşanma riski olduğunu hatırlattı.

Olayın Arka Planı: Karamürsel’de ikamet eden 34 yaşındaki Semiha S., Altınova’nın Ballıkaya mevkisinde düştüğü kayalıklar nedeniyle hayatını kaybetmiş ve cenazesi Bursa’nın Orhangazi ilçesinde defnedilmiştir. Sanık Erdal Necip S., eşiyle olan tartışmalar sonucunda gözaltına alınmış ve kasten öldürme suçlamasıyla tutuklanmıştır.

Yalova’nın Altınova ilçesinde geçen yıl ocak ayında eşini yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıktan iterek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Olay günü kayalıklarda Semiha S’nin yaptığı öz çekimler de dava dosyasına eklendi.

Exit mobile version