İzmir’de Martı Olayı Sosyal Medyada Viral Oldu

İzmir’in Foça ilçesinde bir martının denizde yüzen bir kişinin üzerine konması sosyal medyada dikkat çekti.

İzmir’in Foça İlçesinde Martı Görüntüleri Viral Oldu

İzmir’in Foça ilçesinde, denizde yüzen bir kişinin üzerine konan martının anı, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Olayın Gerçekleştiği An

Eski Foça’da yaşayan emekli vatandaş Mehmet Oktay Özçelebi, iskele çevresinde arkadaşlarıyla oturduğu sırada etkileyici bir olaya tanıklık etti. Özçelebi, denizde sırt üstü yüzen bir kişinin göbeğine bir martının konduğunu fark etti. Bu anı cep telefonuyla kaydeden Özçelebi, videoyu sosyal medya hesaplarında paylaştı ve bu görüntü kısa sürede büyük ilgi gördü.

Martının Durumu Hakkında Bilgiler

Özçelebi, yaptığı açıklamada, “Çok ilgimi çekti hemen videoya aldım. İnanılmaz güzel bir hadiseydi,” diyerek olayın heyecanını paylaştı. Martının, İstanbul’dan tatile gelen bir aile tarafından bölgeye getirildiği ve geri dönerken burada bırakıldığını öğrendiğini belirtti. Aile, yuvadan düşen martıyı burada emanet etmişti ve martı, çevrede kendi başına beslenmeye başlamıştı.

Özçelebi, “Martıyı burada sıkça görüyoruz fakat insanlar ile pek yakınlaştığını görmemiştik,” diyerek durumu özetledi.

İzmir’in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen görüntüsü, sosyal medyada beğeni kazandı. Görüntüyü çeken Mehmet Oktay Özçelebi, AA muhabirine açıklama yaptı.

Exit mobile version