Mersin’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Mersin’de düzenlenen operasyonda iki şüpheli yakalanarak silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Mersin’de Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyon neticesinde, iki adet silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki kişi gözaltına alındı.

Olayın Gelişimi

İl Emniyet Müdürlüğü, bölgedeki polis ekiplerinin R.B.’ye ait bir bahçede şüpheli iki kişinin bulunduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Ekipler, D.D. ve İ.T. isimli şahısların kaldığı konteynere operasyon düzenleyerek içeriye girdi.

Ele Geçirilen Maddeler

Yapılan arama sonucunda yabancı menşeli bir uzun namlulu silah, bir şarjör, 8.540 adet sentetik hap ve bir hassas terazi bulundu. Ayrıca, çevredeki alanlarda yapılan aramalarda ise toprağa gömülmüş bir bidonda kalaşnikof, boş şarjör, fişekler ve 4 kilo 760 gram esrar çıkarıldı.

Gözaltı Süreci

Yakalanan D.D. ve İ.T., emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde iki silah ve uyuşturucu ele geçirilmesine ilişkin iki zanlı gözaltına alındı. Ekiplerin, şüphelilerin kaldığı konteynere düzenlediği operasyonda, yabancı menşeli uzun namlulu silah, şarjör, 8 bin 540 sentetik hap ile hassas terazi ele geçirildi. Çevredeki aramada da toprağa gömülü bidonda kalaşnikof, boş şarjör, fişek ve poşet içinde 4 kilo 760 gram esrar bulundu.

Exit mobile version