AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bartın’da Partililerle Bir Araya Geldi

Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın’daki yerel seçimler sonrası partililerle değerlendirme toplantısı yaptı.

Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın’da Partililerle Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın’da partililerle bir araya geldi. Yılmaz, öncelikle AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, partinin Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Başkanı Yaşar Arslan, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

31 Mart Seçimlerinin Ardından Değerlendirme Toplantısı

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 31 Mart seçimlerinin ardından Türkiye genelinde illeri ziyaret ettiklerini ve bilgi paylaşımı ile istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini belirtti. Bartın’ın ziyaret ettikleri 53. il olduğunu ifade eden Yılmaz, “Biz, aslında 31 Mart seçimlerinin sonuçlarını da değerlendiriyoruz. Amacımız burada bir değerlendirme yapmak. 31 Mart seçimlerinde elde edilen sonuçlar bizi mutlu etmedi, istediklerimizi alamadık. Bartın’da da ittifakla seçime girmiştik ve ittifak ortağımız da bu seçimde başarı elde edemedi. Buna üzüldük.” dedi.

Sandıktan Çıkan Sonuçlar Üzerine

Yılmaz, yerel seçimlerde hem kaybettikleri hem de kazandıkları şehirlerin olduğunu belirterek, “Milletimiz sandıkta bize, ‘Biraz daha çalışın, daha fazla çaba gösterin ve bazı eksikliklerinizi telafi edin,’ mesajını verdi. Adeta sandığın dili olsa da bize neler söylemek istediğini anladık.” şeklinde konuştu.

Toplantıda, partililerin taleplerini dinleyen Yılmaz, ardından Bartın Valisi Nurtaç Arslan‘ı da ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın’da partililerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın’da partililerle bir araya geldi.

Exit mobile version