Galatasaray Petrol Ofisi’nin Slavia Prag ile Beraberliği: Turu Geçme Hedefi

Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, Slavia Prag maçı sonrası turu geçme hedeflerini vurguladı.

Galatasaray Petrol Ofisi’nin Slavia Prag ile Beraberlik Sonrası Açıklamalar

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme ilk maçında, Cez Cumhuriyeti’nin ünlü takımlarından Slavia Prag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray Petrol Ofisi, teknik direktör Metin Ülgen’in açıklamalarıyla gündeme geldi. Ülgen, deplasmandaki rövanşta iyi bir sonuç alarak turu geçmeyi umduklarını ifade etti.

İlk Maçta Artan Üzüntü

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda gerçekleşen ve 2-0 öne geçtikleri mücadelede son dakikada yedikleri golle 2-2 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşayan Ülgen, “Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Eğer burayı kazanabilseydik, avantaj elde edecektik,” dedi.

Duran Toplar ve Rakip Analizi

Teknik direktör Ülgen, rakibin duran toplardaki etkisine dikkat çekerek, “Çalışmalarımıza rağmen iki gol yedik. Oyuna iyi başladık fakat bu durumu değerlendiremedik. Slavia Prag, Avrupa’nın tecrübeli takımlarından biri, bunu iyi biliyoruz,” şeklinde konuştu.

Rövanş Maçında Beklentiler

Rövanş maçı için iyi bir hazırlık sürecine gireceklerini dile getiren Ülgen, “Rakibimizi daha iyi tanıyacağız, buna göre önlemler alacağız. Deplasmanda da öne geçip gol yemeden maçı kazanmak istiyoruz,” dedi. Ekibinin ve taraftarlarının motivasyonunu vurgulayarak, “Taraftarımız bize her koşulda destek olacak. Ne olursa olsun, turu geçmek bizim için öncelikli hedefdir,” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Çekya’nın Slavia Prag ekibiyle Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşılaştı. Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, maçın ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Exit mobile version